Schrijven en anderen begeleiden, dat is mijn leven! Voorjaar 2018 begon ik aan David en ik en vanaf 2021 schreef ik daarnaast ook levensverhalen van anderen. Hetzelfde jaar richtte ik L-LiBRo op, wat staat voor “Logt-Literatuur en Begeleiding richting Roeping”.

De naam komt ten eerste voort uit mijn missie dat iedereen de eigen droom of passie durft te volgen. Daarnaast betekent het hardop uitgesproken “het boek” in het Spaans, waarmee ik doel op de roman Wabi Sabi van de Spaanse schrijver Francesc Miralles. Dat vind ik een schitterend boek, waarmee ik veel verwantschap voel. Ik hoop Francesc ooit te mogen ontmoeten.

Ik zoek naar verbinding, ben sensitief, optimistisch, enthousiast, bezit gevoel voor humor en denk in mogelijkheden. Via mijn werk, studies, zelfstudie en eigen levenservaringen deed ik de kennis op die ik gebruik binnen mijn werk.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden en/of sporten (voetbal, wielrennen, MTB). Verder houd ik van de bergen (hiken & kamperen), van muziek en naast schrijven ook van lezen.

Kan ik iets voor je betekenen? Ik ben ge├»nteresseerd in aanvragen voor het schrijven van biografie├źn, geestelijke en/of schrijfbegeleiding, en redactiewerk. Neem vooral contact op, dan bespreken we de mogelijkheden!

Uitgebreidere info. over mij staat onder “Ander schrijfwerk & Biografie”.

Schrijven en anderen begeleiden, dat is mijn leven! Voorjaar 2018 begon ik aan David en ik en vanaf 2021 schreef ik daarnaast ook levensverhalen van anderen. Hetzelfde jaar richtte ik L-LiBRo op, wat staat voor “Logt-Literatuur en Begeleiding richting Roeping”.

De naam komt ten eerste voort uit mijn missie dat in de toekomst iedereen de eigen droom of passie durft te volgen. Daarnaast betekent het hardop uitgesproken “het boek” in het Spaans, waarmee ik doel op het boek Wabi Sabi van de Spaanse schrijver Francesc Miralles. Dat vind ik een schitterend boek, waarmee ik veel verwantschap voel. Ik hoop Francesc ooit te mogen ontmoeten.

Ik zoek naar verbinding, ben sensitief, optimistisch, enthousiast, bezit gevoel voor humor en denk in mogelijkheden. Via mijn werk, studies, zelfstudie en eigen levenservaringen deed ik de kennis op die ik gebruik binnen mijn werk.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden en/of sporten (voetbal, wielrennen, MTB). Verder houd ik van de bergen (hiken & kamperen), van muziek, en naast schrijven ook van lezen.

Denk je dat ik iets voor je kan betekenen? Neem vooral contact op, dan bespreken we de mogelijkheden. Leuk!

Voor uitgebreidere informatie over mij, zie onder “ander schrijfwerk, portfolio & biografie”.

cambo_II_cover