David en ik opgenomen in de Wageningse boekhandel Kniphorst!

Grote eer

Bijna twee weken na mijn boekpresentatie in Wageningse biobliotheek de bblthk kijk ik terug op een geweldige ervaring. Het was haast onwerkelijk om mijn werk aan al die lieve aanwezigen te mogen tonen.

Intussen heb ik de eerste reacties mogen ontvangen van lezers en tot nu krijg ik gelukkig terug dat men van het bijzondere verhaal geniet of al heeft genoten. Dat was mijn doel natuurlijk. Dank voor de hartverwarmende reacties, lezers! Ik ben heel blij dat mijn zo speciale vriend David, en ons verhaal, nu onder de aandacht raakt. Het moedigt me absoluut aan om nog veel meer geweldige (levens)verhalen te gaan schrijven!

Een hartstikke leuk moment vond ik ook de ontdekking dat David en ik fysiek in Wageningse boekhandel Kniphorst is opgenomen, zie de foto’s. Een dag na de eerste foto bleek er zelfs al een boek verkocht, waardoor ik van binnen stond te juichen als een klein kind hahaha. Intussen zijn er zelfs al meer verkocht…!

Bij navraag bleek de Kniphorst mijn debuutroman in de winkel te hebben opgenomen naar aanleiding van het krantenartikel in de Stad Wageningen waarin het boek werd aangekondigd. Dit speciaal om mijn werk als Wagenings schrijver te ondersteunen. Dank je wel dus Kniphorst, en dank je wel ook Kees Stap voor het mooie artikel!

Ik hoop dat je David en ik gaat lezen en ben nieuwsgierig naar je leeservaring. Bericht me dus vooral; leuk!

Door: Gijs van de Logt

Gerelateerde artikelen

Leave A Comment